Let op: deze website is niet meer bijgewerkt sinds lange tijd. Voor actuele informatie verzoek ik u om het LinkedIn profiel te gebruiken.


Op mijn portfoliowebsite!

Mijn naam is Charles Daniels en ik ben in 2014 afgestudeerd voor mijn Bachelor of ICT. Ik heb hiervoor de opleiding Information Management met succes afgerond.
Deze website heeft gedurende mijn studie gediend als portfolio, waarbij op verschillende manieren mijn ontwikkeling en de daarbij behorende resultaten zijn vastgelegd.

Nu mijn studie is afgerond, zal ik deze website aanhouden als persoonlijke website, waarbij ik mijzelf als individu op het internet een plaatsje geef.


Studie afgerond! Feestje?

Mijn studie is inmiddels afgerond. Tijdens mijn studietijd heb ik veel geleerd. Nu is het tijd om deze kennis en ervaring om te zetten naar een baan.

Terwijl ik een baan zoek, blijf ik niet stil zitten. Op 1 juni 2010 heb ik een bedrijf opgericht, genaamd Digitalfix.
Nu mijn studie is afgerond, wil ik mijn bedrijfsactiviteiten uitbreiden. Sinds 1 juni 2014 ben ik dan ook partner van Computerservice Limburg geworden.

Daarnaast ben ik ook al vele jaren actief bezig met het organiseren van computer evenementen.
Sinds 1 juli 2014 is ook deze tijdsbesteding van mij officieel benoemd onder de naam Sichting Hobbyserver. Hierbij vervul ik de rol van voorzitter.

Kijk rustig rond op mijn persoonlijk website! Mocht je vragen hebben, dan kun je me altijd bereiken via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of per telefoon op +31 (0)6 112 33 333

Charles


NB. Mijn website is momenteel nog opgebouwd als "portfolio website". Zodra de tijd het toe staat, zal hier verandering in komen.